top of page
Foto van schrijverPaula van Unen

Compartir in LifeBytes Magazine #2

Nog een weekje wachten en het is zover: het tweede nummer van LifeBytes Magazine is uit! Ondertussen hebben we al onze Paris Special uitgegeven, een greep uit het tweede nummer waarin we erg diep ingaan op een aantal van onze favoriete hotels, restaurants, cocktailbars, tours, en evenementen in Parijs... maar een van de gastronomische blikvangers wordt deze keer zonder enige twijfel onze bespreking van Compartir!





In ons allereerste nummer belichtten we al Disfrutar, momenteel het tweede beste restaurant ter wereld, en met zijn chefs ook op de zevende plaats in de rangschikking van de 100 beste chefs op deze aardkloot. Nu bezochten we echter ook het allernieuwste restaurant van hetzelfde team: Compartir Barcelona!



Deze verse culinaire parel werd onlangs geopend in het kloppende hart van de bruisende buurt Eixample, waar we onder andere ook een aantal van de uitstekende Praktik Hotels bezochten. De inspiratie werd deze keer gehaald van de allereerste eettempel die werd geopend, Compartir in Cadaqués. Ook Compartir Barcelona stelde niet teleur. Een uitgebreid verslag vind je in ons volgende nummer van LifeBytes Magazine, hier alvast enkele fotootjes! We bezochten overigens ook andere landen, en journalist Igor Vandenberghe tekent voor een bijster interessant reisartikel rond Genève.



2 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page